Prezentacije

Prezentacije

“Kvaliteta električne energije 2007”

Pojmovi “Kvaliteta električne energije, Flickeri, Point of Common Coupling, Benchmarking, Monitoring, Norme” često se koriste ali vjerojatno su nam neki od njih nejasnog značenja. Kako nam na ovom području nedostaje iskustva, kvalitetne literature i praktičnog znanja, odlučili smo organizirati seminar.

Svrha seminara je stjecanje osnovnog i naprednog znanja o kvaliteti električne energije ali i praktičnih iskustava kako rješavati probleme.

Seminar će obuhvatiti teoriju, normizaciju, opremu, mjerenje, analizu rezultata, metode rješavanja problema, odnos prema potrošaču, definiranje odgovornosti i ostale teme.

Što mjeriti?
Kako definirati mjerna mjesta?
Kako programirati instrumente za mjerenje?
Objasniti će se praktično rjašavanje problema vezanih za npr. uzemljenje, naponske propade, nesimetrična opterećenja, povratno djelovanje tereta, pritužbe potrošača, rasprostiranje smetnji, izvore flickera.

Svi učesnici seminara dobiti će primjerak knjige “Analiza kvalitete električne energije”, koja je najbolja literatura za sve koji se žele baviti ovim područjem.
Seminar je namjenjen stručnjacima u proizvodnji, prijenosu i distribuciji električne energije, industrijskim pogonima, telekomu, bankama, servisnim poduzećima. Svima kod kojih je sustav ili proces vezan za kvalitetu električne energije.

Seminar će voditi svjetski poznati stručnjak Alex McEachern, te stručnjaci poduzeća TECTRA. Odabrane teme i iskustva iz prakse prezentirati će domaći stručnjaci. Sva predavanja biti će na hrvatskom jeziku ili prevođena na hrvatski jezik.

Ovdje možete pogledati detalje o predavaču i preuzeti pozivnicu sa detaljima i prijavnicama.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće