Tectra Smart Services

Tectra Smart Services

Tectra Smart Services

Tectra web EU Logotipi

Naziv projekta

TECTRA Smart Services - Preventivnom i prediktivnom dijagnostikom do optimizacije upravljanja OIE imovinom

Kratki opis projekta

Projektom se Prijavitelj Tectra d.o.o. priprema za tržišnu komercijalizaciju inovativne usluge Tectra Smart Services - One Stop Shop B2B podrška sustavima upravljanja imovinom proizvođača energije iz obnovljivih izvora energije. Kako bi se inovativna usluga uspješno pružila na tržištu, društvo će tijekom provedbe projekta inovirati organizaciju poslovanja te procese u poslovanju. Nadalje, projektom se planira nabaviti materijalna i nematerijalna imovina koja služi za jačanje kapaciteta i punu optimizaciju inoviranih procesa, a s ciljem komercijalizacije nove usluge. Društvo će također uključiti pomoćne aktivnosti  i provesti inovaciju organizacije s ciljem pripreme organizacije za komercijalizaciju nove usluge. U skladu s tim, najvažnije je naglasiti da se provedbom projekta stvara potpuno nova organizacijska jedinica - Tehnički tim za mjerne i dijagnostičke usluge, unutar kojeg će biti tim za pružanje nove usluge.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Svrha projekta je osnažiti konkurentnost društva Tectra d.o.o. organizacijskom i procesnom prilagodbom za komercijalizaciju inovativne usluge Tectra Smart Services. Projektom Prijavitelj Tectra d.o.o. inovira organizacijske jedinice te procese u poslovanju kao pripremu za komercijalizaciju i tržišnu realizaciju inovativne usluge Tectra smart services - preventivne i prediktivne dijagnostike kapitalno intenzivnih i/ili pogonski kritičnih resursa proizvođača energije iz obnovljivih izvora energije.

Ukupna vrijednost projekta

7.818.869,87 kn, iznos koji sufinancira EU: 3.530.988,34 kn

Razdoblje provedbe projekta

od 01.01.2020. do 01.01.2022.


Kontakt osoba za više informacija: Ivo Novaković, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izradu podstranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite:

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće